Animalcare4u

De beste zorg voor uw huisdier

Welkom

 Animalcare4u is een bedrijf dat met passie en liefde voor huisdieren is opgericht. 

Wij bieden verschillende diensten aan en garanderen daarmee de juiste zorg voor onze dierenvrienden.

 

Huisdieren zijn niet zomaar huisdieren...

Onze huisdieren worden vaak gezien als onze kinderen waar wij het beste mee voor hebben. U geeft uw kind ook niet zomaar aan de eerste en de beste oppas mee. 
Animalcare4u werkt volledig uit het oogpunt van de klant en staat garant voor de beste zorg voor uw huisdier,
Niets is te gek voor ons en vinden dat iedere ervaring met ons bedrijf een feestje moet zijn. 

 

 Kijk gerust rond en voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Nieuwtjes & Weetjes

Amigüitos De lekkerste snacks!

Amigüitos De lekkerste snacks!

Nieuw bij Animalcare4u

Beschrijving Amigüitos Dog Barita Sticks zijn gezonde traktaties voor uw hond. Het zijn zachte staafjes gemaakt van vers vlees. De sticks kunnen dus goed gebruikt worden als tussendoortje of als beloning. De traktaties zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Amigüitos Dog Barita Sticks Eend

Amigüitos Dog Barita Sticks Kip

Amigüitos Dog Barita Sticks Vis

TitelAmigüitos Dog Barita Sticks Lam

Prijs: € 8.95 per 50 stuks

Hoera, de nieuwe bus is er!

Hoera, de nieuwe bus is er!

Hoera! Na lang zoeken naar de juiste bus hebben we hem eindelijk begin februari op mogen halen. De bus wordt volledig ingericht voor het veilig vervoeren van honden. In onze nieuwe bus bieden wij de service Dog & Wash aan. Voor meer informatie kijkt u bij het kopje Dog & Wash.

Welkom Lola & Torvi

Welkom Lola & Torvi

Welkom Lola & Torvi. Zij zullen wekelijks met onze roedel mee lopen. We hebben er erg veel zin in!

Torvi Een prachtige Basenji dame van ruim een jaar. Een tikkeltje eigenwijs maar loopt goed mee en speelt met alle plezier met andere honden.

Wist u dat: Een Basenji een hond is dat niet kan blaffen?

Lola Een lieve dwerg pincher van ruim 2.5 jaar. Lola loopt goed mee los en als ze geroepen wordt neemt ze Torvi mee aan haar zijde. Ze heeft haar plaats in de roedel gevonden en speelt met haar eigen vriendjes

Kynologische Kennis 1

Kynologische Kennis 1

Animalcare4u staat garant voor de juiste zorg voor uw huisdier. Om deze service optimaal te kunnen aanbieden volgen wij de cursus Kynologische Kennis 1. Hierbij komen de volgende vakken aan bod: Rassenkennis; Voedingsleer; Voortplanting; Gedragsleer; Erfelijkheidsleer (basis); De in de kynologie gehanteerde terminologie; Gezondheidsleer en verzorging. In juni 2018 zal het examen plaatsvinden.

Dierenthuiszorg De Maine Coon

Dierenthuiszorg De Maine Coon

Net wat extra's: Tijdens een intake voor onze service Dierenthuiszorg hebben wij bij deze twee prachtige Maine Coon katers ook direct de nagels geknipt.

Wist u dat: Ondanks het imposante voorkomen van de Maine Coon is het een rustige maar energieke kat met een goede sociale houding ten aanzien van mensen en andere huisdieren. Het humeur is over het algemeen vrij evenwichtig en stabiel, speels en tolerant. Het zijn aanhankelijke katten die niet goed als enige kat in een huishouden gehouden kunnen worden. De kat beschouwt zich als onderdeel van het gezin en is altijd dicht betrokken bij wat er gebeurt in huis.

Paas eieren zoeken, samen met je hond

Paas eieren zoeken, samen met je hond

Op 2 april 2018, Tweede Paasdag, kun je samen met je hond(en) paaseieren zoeken in een deel van het Abtswoudse Bos in Delft. Er zijn leuke prijzen te winnen. Opgeven kan via www.formidog.nl

Wij zijn erbij! Wij zijn erbij met onze Dog & Wash op 2 april a.s., mét onze bus, op het parkeerterrein aan het eind van de Tanthofdreef in Delft. De grootste viespeuk, krijgt een gratis wasbeurt! Voor alle andere honden wordt een vriendenprijsje gerekend. Alle honden die meedoen aan het evenement kunnen dus fris gewassen mee terug naar huis!