Animalcare4u

De beste zorg voor uw huisdier

Ons Team

Mandy Witteveen

Mandy Witteveen

Oprichter Animalcare4u

Mijn naam is Mandy Witteveen, ik ben 25 jaar oud en oprichter van Animalcare4u. Van kinds af heb ik een passie voor dieren. Op jonge leeftijd liet ik de buurhondjes uit en mocht ik katten verzorgen wanneer de eigenaren op vakantie waren. Ik wist altijd al wat ik heb willen doen en dat is met dieren werken. Ik heb VMBO GROEN afgerond en hierna heb ik de opleiding dierenverzorging niveau 3 gevolgd op het MBO Maasland. Tijdens deze opleiding heb ik certificaten behaald voor het honden trimmen, EHBO bij dieren en het begrijpen van hondengedrag. Ik heb bij verschillende bedrijven stage gelopen om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Zo heb ik bij verschillende dierenklinieken gelopen, trimsalon, kinderboerderij, hondenuitlaatservice en intern stage gelopen bij een roofvogelboerderij met een eigen vogelkwekerij. Dit was fantastisch om te doen en zo kwam ik er langzaam achter wat mijn specialiteiten zijn in de dierenbranche. Na een periode te hebben gewerkt bij een honden uitlaatservice werd het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan, mijn kennis van honden en het gedrag met de daarbij behorende problemen aan te pakken. De liefde die ik voor dieren heb wil ik gebruiken voor een bedrijf waar ik zelf volledig achter sta en vertrouwen in heb. Momenteel volg ik de cursus Kynologische Kennis 1 bij de KC Delft. In mei/juni hoop ik deze cursus uiteraard voldoende te hebben afgerond. ​

Nala

Nala

Onze eerste Australian Shepherd van 2.5 jaar oud. In de zomer doen wij schapendrijven met haar. We hebben de cursus  Basis 1, 2 , Hoopers en ABC met succes afgerond. Nu trainen we met Nala bij een Agility vereniging waarbij je met je hond richting wedstrijdniveau traint. Nala zal regelmatig met de wandelingen mee lopen en zal er deels ook voor zorgen dat alles in goede banen verloopt.

Elmo

Elmo

Elmo is onze oudste Australian Shepherd van 7 jaar. Hij is 32 kilo schoon aan de haak, Hij is de vader van onze Nala en waren vanaf het begin verliefd op hem. Wij hebben voordat wij aan een pup begonnen goede research gedaan naar stambomen en verschillende fokkers. Zo kwamen webij onze fokker terecht en het nestje van onze Nala. Elmo was eigelijk wel toe aan een warm bedje zonder spelende pups. Zodoende hebben wij samen met de fokker besloten na een proefperiode dat wij het juiste huisje zijn voor Elmo.

Balou

Balou

Balou is onze tweede Australian Shepherd, geboren in augustus 2016. Hij is een temperamentvolle hond die precies weet wat hij wilt. Balou is een hond die heel goed hondengedrag begrijpt en dat gebruikt om de wandeling zo goed en rustige mogelijk te laten verlopen. Balou heeft met de BEG en EG gehoorzaamheid de eerste prijs gewonnen en zijn momenteel bezig met de VEG. Balou vindt de  gehoorzaamheid erg leuk en hopen er zo lang mogelijk mee door te kunnen gaan. Voor sporten is hij momenteel te jong en wij willen eerste kijken wat hij zelf leuk vindt om te doen. Balou zal regelmatig meelopen tijdens de wandelingen.